Divadélko na klíč😉👍🏻

Dostala jsem možnost vyzkoušet si divadelní balíček od firmy Škokolka.cz. 🎁😊

Doposud jsem o této firmě neměla ani tušení. A jsem moc ráda, že teď už o nich vím.

A co vlastně nabízí?

Nabízí divadelní balíčky – já bych to nazvala divadlo na klíč😁. V balíčku jsou i kostýmy, scénář a CD s vypravěčem a písničkou. Vše (včetně kostýmů) je vyrobeno v ČR, kostýmy jsou z certifikovaných materiálů, především bavlny, vhodné pro děti i alergiky👍🏻.

Na stránkách škokolky si pak vyberete z velkého množství balíčků. Najdete zde jak klasické pohádky (Budulínek, Smolíček, Zlatovláska…) tak ale i takové, které se hodí na různá témata jako je třeba doprava (Křižovatka není zkratka), svátek maminek (Den pro maminku), Vánoce (Vánoční příběh).

Divadelní představení si na stránkách můžete vybrat podle několika kritérií:

  1. Náročnost
  2. Počet účinkujících
  3. Jazyk pohádky (kromě češtiny je k dispozici i slovenština)
Jak vypadá balíček, který vám přijde?

Já vám představím Zlatovlásku. 🙂

Balík přijde zabalen v kartonové krabici, která je krásně označena obrázkem a názvem pohádky, kterou jste si vybrali. Takže praktické i k uskladnění.

Po rozbalení na vás čeká spoustu úhledně srovnaných, zabalených a popsaných překvapení.😊

Najdete:

  1. Scénář
  2. Jevištní manuál
  3. CD s vypravěčem (mimochodem úžasně nahráno a namluveno)
  4. Noty k písničce
  5. Kostýmy

Scénář, ke kterému je i CD s nahraným vypravěčem, je jasný, přehledný a nijak složitý. Na přiloženém CD je nahraná písnička k pohádce. Jak ve verzi se zpěvem, tak i jako karaoke. Takže pokud neovládáte dokonale hru na hudební nástroj a nechcete hrát podle přiložených not, je tohle skvělé řešení právě pro vás😉.

Jevištní manuál vám řekne (i velmi vtipně😁), jaké rekvizity je ještě vhodné si připravit a dokonce najdete i tipy, jak na to společně s dětmi.

Každý kostým je zabalen do vlastního, označeného pytlíku. Kostýmy jsou velmi hezky a nápaditě řešeny. Já osobně jsem z nich velmi nadšená.

S dětmi jsme zatím kostýmy pouze vyzkoušeli, písničku s nadšením zpíváme a malinko jsme si i pohádku zkusili zdramatizovat. Děti jsou ale z kostýmů nadšené👍🏻😉. Těším se na výsledné divadlo pro rodiče.

A protože jsem z tohoto produktu opravdu nadšená, chtěla jsem se o něj s vámi podělit. Myslím, že je to investice, která se pro školku určitě vyplatí (my určitě pořídíme do školky nějakou další pohádku). Kostýmy se vám rozhodně neztratí, naopak třeba využijete i při jiných činnostech s dětmi nebo akcích MŠ. A po použití jednoduše vyperete😉.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *