Dřevěná panenka ZOE

Panenka Zoe mě oslovila, hned jak jsem ji uviděla za výlohou jedné prodejny. Miluji dřevěné výrobky a loutky. A když jsem ji pak držela v ruce, musela jsem se o své nadšení podělit s vámi. Tahle panenka opravdu stojí za to.

Za mě je tato panenka výjimečným kouskem, který přináší nejen radost dětem, ale také poselství ohledně ekologického přístupu k hračkám. Vyrobena s precizností v České republice z certifikovaného bukového dřeva s FSC certifikátem, je tato panenka zcela ekologická a šetrná k životnímu prostředí.

Jednou z výjimečných vlastností jsou její pevné ruce a nohy, které jsou připevněny jednoduchým gumovým spojem. Tento spoj umožňuje panence držet mnoho různých poloh, aniž by došlo k jejich poškození či vylomení (všichni víme, že hra dětí dokáže být občas dost tvrdá). Skvělou výhodou je možnost snadné výměny gumy, a to i dílčích částí panenky, díky čemuž je Zoe dlouhotrvajícím společníkem pro děti.

Oči vyrobené z českých broušených kamenů jsou důmyslně umístěny v tváři panenky, aby odolaly nárazům. Jsou tu pevně a spolehlivě uchyceny extrémně kvalitním lepidlem, což zajišťuje dlouhou životnost a bezpečnost této části panenky. Hlava, umístěná na dřevěném kulovém čepu, umožňuje plynulý pohyb do všech směrů.

Vlasy panenky jsou ručně ušity z organické bavlny a drží na hlavě pomocí suchého zipu, což umožňuje jejich výměnu či úpravu podle přání. Jistě všichni dobře známe oblibu dětí ve stříhání vlasů. Důležité také je, že panenka Zoe neobsahuje žádné toxické barvy, a dokonce i její obličej je vytvořen bezpečným gravírováním laserem.

Celkovým dojmem je panenka Zoe nejen krásná, ale i bezpečná a šetrná k životnímu prostředí. Její šaty jsou z certifikovaného bavlněného úpletu s certifikátem OEKO-TEX Standard 100, což potvrzuje, že jsou bezpečné a neobsahují škodlivé látky. Možnost vygravírování jména na zádech panenky dodává osobního ducha a dělá z ní skvělý dárek pro malé i velké milovníky panenek.

Panenka Zoe je výsledkem láskyplného úsilí jednoho tatínka, Štěpána Malého, který si dal za cíl vytvořit originální, ekologickou a odolnou hračku pro své dcery, která se stane dědictvím pro další generace. Myslím si, že s ohledem na její kvalitu, odolnost a ekologický přístup se jedná o investici, která se určitě vyplatí a oceníte ji jak doma, tak i ve školkách jako skvělou alternativu k moderním hračkám.

Pokud byste i vy měli rádi doma jednu takovou krásku, tak si ji můžete objednat tady.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *